Algemene voorwaarden

Als je voor een afspraak bij mij komt in de praktijk, ga ik ervanuit dat je op de hoogte bent en akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Probeer 5 minuten voor de afgesproken tijd op de afspraak te zijn. Dan kun je rustig aankomen, nog even naar de WC en je telefoon uit zetten. Zonde van onze tijd samen als je dat nog moet doen als je op het nippertje aan komt.

Tijdens de eerste afspraak vraag ik naar je gezondheid en eventuele blessures, om de behandeling af te stemmen op je vraag en de mogelijkheden. Ik ga ervan uit dat je zelf relevante informatie geeft; ik kan geen rekening houden met iets wat ik niet weet. Ik ga natuurlijk zorgvuldig en vertrouwelijk om met wat je deelt.

Mocht je onder behandeling staan van een arts, specialist, huisarts, fysiotherapeut of begeleid worden door een andere hulpverlener, laat ze dan even weten dat je ook bij mij komt. Zo kunnen we elkaar mooi aanvullen.

Mocht je niet op je gemaakte afspraak kunnen komen, probeer dit zo snel mogelijk te laten weten. Het werkt het snelst om een WhatsApp bericht te sturen. Een afspraak die minder dan 24 uur van tevoren is afgezegd, breng ik volledig in rekening. Die tijd heb ik voor je gereserveerd en het lukt me niet om zo kort van tevoren een andere afspraak in te plannen.

In de praktijk werk ik met een ervaringssessie als eerste afspraak. De sessie duurt 75 minuten en kost €25,-

De volgende afspraken lopen door in trajecten van 3 of 5 sessies. Die sessies duren 90 minuten. Je betaalt het traject in één keer. Het Verbindingstraject kost €225,- Mocht je de sessies los willen betalen, kost een losse sessie €80,-

Het Verdiepingstraject kost €375,-. Als je de sessies liever per keer afrekent, betaal je €80,-

Je kunt in de praktijk pinnen. Eventueel kun je het geld overmaken. Je mag ook contact afrekenen, graag gepast. Je ontvangt na de afspraak een nota per mail, die kun je eventueel zelf doorsturen naar je zorgverzekeraar. Als je aanvullend verzekerd bent voor Alternatieve Zorg, vergoeden de meeste zorgverzekeraars (een deel van) de kosten van de sessies. Check voor de zekerheid vooraf bij je zorgverzekeraar of sessies vergoed worden.

Hoewel ik natuurlijk mijn uiterste best doe, ben ik niet aansprakelijk voor schade ontstaan voor/tijdens/na de massage. Ik ben ook niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen.

Als je ontevreden bent, geef dit alsjeblieft aan. Dan kijken we samen naar een oplossing waar we ons allebei goed bij voelen. Mocht je het lastig vinden om het gesprek met mij aan te gaan, ben ik aangesloten bij een klacht- en tuchtrechtcommissie, het CAM. Zij kunnen je verder helpen.