Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de praktijk:

Als je voor een afspraak komt in de praktijk, ga ik er van uit dat je op de hoogte bent en akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. 

Probeer 5 minuten vóór de afgesproken tijd op je afspraak te zijn. Dan kun je rustig aankomen, je telefoon uitzetten en misschien nog even naar het toilet.

Tijdens de eerste afspraak vraag ik naar je gezondheid en eventuele blessures, om de behandeling af te stemmen op je vraag en de mogelijkheden. Ik ga ervan uit dat je zelf relevante informatie geeft. Ik ga natuurlijk zorgvuldig en vertrouwelijk om met wat je deelt.

Mocht je onder behandeling staan van een arts, specialist, huisarts, fysiotherapeut of begeleid worden door een andere hulpverlener, laat ze dan even weten dat je ook bij mij komt. Zo kunnen we elkaar mooi aanvullen.

Mocht je niet op je gemaakte afspraak kunnen komen, probeer dit zo snel mogelijk te laten weten. Een afspraak die minder dan 24 uur van tevoren is afgezegd, breng ik volledig in rekening. Die tijd heb ik voor je gereserveerd en het lukt me niet om zo kort van tevoren een andere afspraak in te plannen.

In de praktijk werk ik met een ervaringssessie als eerste afspraak. De sessie duurt 90 minuten en kost €45,-

De volgende afspraken duren 90 minuten, het tarief is €105,-  De lichaamsgerichte therapie is een proces. Dat vraagt toewijding en bereidheid om het de tijd en ruimte te geven die het nodig heeft. Ik maak daarom geen losse afspraken, maar een serie afspraken, in overleg met wat past en kan en in overeenstemming met je hulpvraag.

Na afloop van de sessie ontvang je van mij een betaalverzoek, via WhatsApp of in je mail. Als je dat voldaan hebt, stuur ik per mail de factuur, die je kunt declareren bij de zorgverzekeraar. Je mag ook contact betalen, graag gepast. Als je aanvullend verzekerd bent voor Alternatieve Zorg, vergoeden de meeste zorgverzekeraars (een deel van) de kosten van de sessies. Check voor de zekerheid vooraf bij je zorgverzekeraar of sessies vergoed worden.

Hoewel ik natuurlijk mijn uiterste best doe, ben ik niet aansprakelijk voor schade ontstaan voor/tijdens/na de sessie. Ik ben ook niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen.

Als je ontevreden bent, geef dit alsjeblieft aan. Dan kijken we samen naar een oplossing waar we ons allebei goed bij voelen. Mocht je het lastig vinden om het gesprek met mij aan te gaan, ben ik aangesloten bij een klacht- en tuchtrechtcommissie, SCAG. Zij kunnen je verder helpen.