Vervolg sessies

Je wilt meer ontspannen ZIJN,

zodat je beter kan voelen en kan zien wat er speelt.

Als je na de ervaringssessie een nieuwsgierigheid voelt naar wat voor jou een rol speelt in het vasthouden van spanningen die je klein houden, vasthouden, tegenhouden, gaan we samen verder met vervolg sessies.

In de vervolg sessies nemen we de tijd om

[

Te kijken naar de spanningspatronen in je lijf. Samen vinden we een manier om bij de gevoelde ervaring te blijven, simpelweg door op te merken wat je op dit moment tegenkomt in je lijf

[

We gaan langzaam maar zeker de diepte in, naar de plekken waar je een muurtje hebt gebouwd om je kwetsbaarheden te beschermen

[

Je gaat steeds meer durven leren voelen, zodat je je eigen ruimte in kunt nemen. Het verbergen of wegduwen van angstige, boze, verdrietige, pijnlijke gevoelens kost veel inspanning. Als je een gevoel er kunt laten zijn, erbij aanwezig kunt zijn, valt die inspanning weg. Je voelt je zoveel lichter!

[

Je slaapt beter omdat je hoofd en je lijf tot rust komen

[

Je leert jezelf nog beter kennen, je begrijpt waarom je doet zoals je doet

[

Je maakt tijd en ruimte om de transformatie te maken van wie je denkt te moeten zijn, naar wie je werkelijk bent

Bewustwording

Om verder de diepte in te gaan en je meer bewust te worden van je lijf en wat het je wil vertellen, is het nodig om je vertrouwd en op je gemak te voelen in je lijf. Door de ontspanning, komt er op een veilige manier ruimte voor bewustwording.

Bewustwording vraagt zorgvuldigheid en tijd en is een proces. Het werk samen begint precies waar je nu bent en gaat in jouw tempo. De ervaring leert, dat het fijn is te werken met een serie afspraken. We plannen die in overleg en afstemming, zodat jouw vraag en proces alle ruimte krijgen.

Een sessie kost € 105,- en wordt door een aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed, als je aanvullend verzekerd bent voor Alternatieve zorg.