Ervaringen van anderen

“Ik heb de sessies ervaren als een zoektocht en een ontdekkingsreis door mijn lichaam en geest. Het is een prachtige ervaring om te ontdekken hoe je lichaam en geest zo nauw samenwerken. Ik ervaar het als zeer bijzonder om elke keer weer met verbazing te voelen hoe iemand anders zo goed kan aanvoelen wat er in je lijf omgaat en wat er in je hoofd om gaat.

Tot nu toe hebben de sessies mij veel gebracht, erkenning vooral van mijn eigen lijf en acceptatie van bepaalde gevoelens, het is rustiger geworden in lijf en hoofd.

Ik voel me erg op mijn gemak tijdens de sessies, ondanks de soms heftige emotionele ontdekkingstocht.”

Liesbeth

“Bij jou voel ik me gezien, gehoord en begrepen. Je biedt een veilige bedding om te voelen en onder ogen te komen wat er in mij speelt en om aandacht vraagt. Je stelt de juiste vragen op het juiste moment, ondertitelt met heldere woorden die de kern raken; duidelijk maar altijd mild en liefdevol. En dat alles zeer zorgvuldig afgestemd, zodat ik niet te weinig, maar ook niet te veel tegelijkertijd aanga. Voor mij is het een verdieping en een stroomversnelling op mijn pad van bewustwording en heling” 

Iris

Ontspanning, dat is de basis van de massage bij Caroline. Niet zomaar een uurtje ontspanning. Samen met Caroline ben ik op zoek gegaan naar diepe, blijvende ontspanning. Door te voelen waar er spanning in mijn lijf zat en hier aandacht aan te geven, ben ik achter wonderlijke dingen gekomen waar ik al denkend niet bij kon komen. Doordat Caroline vertrouwen uitstraalt en rust en veiligheid biedt, is het me gelukt om echte ontspanning in mezelf te vinden. Nadat ik wankel en onzeker begon, sta ik nu stevig geworteld. Ik kan blijven staan, ook in moeilijke momenten, vol in contact.

Annemieke

“De massages helpen me om meer rust te vinden in mijn lichaam en om me comfortabeler te voelen in mezelf. Ik kan me door de dagen heen meer en meer ontspannen en dieper ademen. Het helpt me als het ware ‘boven’ met ‘beneden’ te verbinden en me steviger, gelukkiger en ook vrijer te voelen.”

Irene

Een moment om weer dicht(er) bij mezelf te komen en even stil te staan. Enerzijds te ontspannen, anderzijds ook toe te laten en aanvaarden wat er is (zowel fysiek als mentaal). Daarmee werk ik aan verwerking, verdere bewustwording en integratie in mezelf. En dat allemaal in en dankzij jouw veilige, deskundige, betrokken en warme handen en persoonlijkheid. 🙂

Vivi

De massages bij Caroline voelen een beetje als een ontdekkingstocht door lichaam en geest, waarbij Caroline je op weg helpt maar waarin je toch je eigen gids moet zijn – ook al weet je niet altijd waar of hoe het pad loopt. Soms kom je onderweg (onverwachte) obstakels tegen waar je niet zomaar omheen kunt. Het is niet erg als het daar dan even blokkeert of stagneert, er komt altijd wel een keer een moment dat je de hobbel wel kunt nemen, ook al is dat misschien lastig of pijnlijk.

Ik vind het heel boeiend en leerzaam om op deze manier te ontdekken hoe lichaam en geest zich tot elkaar verhouden en wat er allemaal in schuilgaat waar je eerder nog geen weet van had. Ook merk ik dat ik me nu bewuster ben van reacties in mijn lichaam op bepaalde situaties – wat niet per se wil zeggen dat ik er iets mee moet doen, maar alleen al het weten of voelen kan een verschil maken.

Een ander mooi effect is dat het langzaamaan rustiger wordt in mijn lijf en in mijn hoofd. Ik ben benieuwd wat ik nog allemaal tegenkom, graag begeleid door de aandacht, rust en wijsheid in Carolines handen en woorden.

Judit

“Toeval bestaat niet en zo kwam ik bij Caroline terecht. Ondanks dat ik, wat er bij mij gebeurt, soms heel confronterend vind, weet ik ook dat ik dit nu nodig heb voor mijn processen waardoor ik weer verder kan. Ik ben zelf helemaal niet zo van mijn lichaam, ik verkeer gemakkelijker in andere dimensies, maar dat is nou net wat er wel moet gebeuren, bij mij op dit moment: in mijn lichaam, me veilig voelen en helemaal mens zijn op aarde. Ik ervaar Caroline haar ondersteuning als bijzonder liefdevol en vol aandacht. Met absoluut respect voor mijn grenzen. Ik vind het bijzonder om te ervaren wat zij allemaal voelt in mijn lichaam en precies daar gaat het om: aandacht voor wat er om aandacht vraagt in mijn lichaam en nog wat concreter betekent dit dat er iets vast zit in mijn lichaam, dat ik iets heb vastgezet in mijn lichaam. En dat beperkt me. Ik noem het dan ook geen massage maar massage-therapie. Ik ervaar meer ruimte en ben nu op weg om me volledig veilig te voelen. En wat er nog meer mag ontstaan? We gaan het zien!”   

 

Machteld

Wil je dit zelf ook ervaren?

Ik kan je hierbij helpen.