Bewustwording

Je wilt meer ontspannen ZIJN,

zodat je beter kan voelen en kan zien wat er speelt.

Als je een nieuwsgierigheid voelt naar wat voor jou een rol speelt in het vasthouden van spanningen die je klein houden, vasthouden, gaan we samen verder met BEWUSTWORDING.

In dit traject nemen we de tijd om

[

Te kijken naar de spanningspatronen in je lijf. Samen vinden we een manier om bij de gevoelde ervaring te blijven, simpelweg door op te merken wat je op dit moment tegenkomt in je lijf

[

We gaan langzaam maar zeker de diepte in, naar de plekken waar je een muurtje hebt gebouwd om je kwetsbaarheden te beschermen

[

Je gaat steeds meer durven leren voelen, zodat je je eigen ruimte in kunt nemen. Het verbergen of wegduwen van angstige, boze, verdrietige, pijnlijke gevoelens kost veel inspanning. Als je een gevoel er kunt laten zijn, erbij aanwezig kunt zijn, valt die inspanning weg. Je voelt je zoveel lichter!

[

Je slaapt beter omdat je hoofd en je lijf tot rust komen

[

Je leert jezelf nog beter kennen, je begrijpt waarom je doet zoals je doet

[

Je maakt tijd en ruimte om de transformatie te maken van wie je denkt te moeten zijn, naar wie je werkelijk bent

Bewustwording

Om verder de diepte in te gaan en je meer bewust te worden van je lijf en wat het je wil vertellen, is het nodig om je vertrouwd en op je gemak te voelen in je lijf. Daarom is BEWUSTWORDING een vervolg op ONTSPANNING.

BEWUSTWORDING vraagt zorgvuldigheid. Hier nemen we 5 sessies de tijd voor, in jouw tempo. Het werkt vaak het beste als we iedere 3 weken afspreken, zodat het totale traject ong. 3 á 4 maanden duurt.

De reeks kost €375,-
Als je liever per sessie betaalt, zijn de kosten €80,-